Rohkeutta ja uusia avauksia Ouluun!

KARI MATTILA

Kari Mattila #43

KARI MATTILA

43

OULU ON ASENNE JA ASENNE RATKAISEE AINA!

Lehtori, yrittäjä, kauppatieteiden maisteri, näyttötutkintomestari

Olen Kari Mattila, opettajana OSAOn Kaukovainion, liiketalouden yksikössä.Opetan nuoria ja aikuisia, erikoisalaani on sähköinen kaupankäynti. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2008. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme lasta. Harrastan liikuntaa monilla eri tavoilla, suosikkilajejani ovat kuntosalilla käynti, hiihto talvella ja melonta kesällä.

Kunnan tehtävänä on uudistusten jälkeen huolehtia hyvinvoinnista, koulutuksesta ja liikunnasta. Hoitaminen ja siihen liittyvät palvelut ovat jatkossa maakuntien tehtävänä. Rahoitus luonnollisesti vähenee. Palveluista ei tarvitse tinkiä, jos tehdään asioita paremmin ja tehokkaammin. Uusia innovaatioita ja tapoja toimia tarvitaan. Mottoni on, että tehdään asioita paremmin kuin ennen – jatkuvan kehittämisen kulttuuri myös julkiselle sektorille.

Tehokkaasti ja järkevästi toimimalla voimme huolehtia sivistystoimen kokonaisuudesta, eli varhaiskasvatuksesta, peruskoulusta, toisen asteen koulutuksesta, nuorisopalveluista, kirjastoista, kulttuuritarjonnasta ja liikuntapalveluista. Haluan olla tekemässä lapsille ja nuorille parhaat mahdolliset olosuhteet kasvaa aikuiseksi.

Kari Mattila, Kansallinen Kokoomus

Kari Mattila Sallassa
Kari Mattila

Kannatan:

  1. Lapsiin ja nuoriin panostamista, erityisesti varhaiskasvatukseen ja koulutukseen.
  2. Oululaisille yrityksille hyvät edellytykset toimia ja kaupungilta referenssi ostoja Oululaisille yrityksille.
  3. Kuntalaisten liikuntamahdollisuuksien parantamista ja kehittämistä.

En kannata:

Verojen nostoa – menot tulojen mukaan. Tehdään paremmin ja tehokkaammin asioita, niin palvelujen laatu paranee vaikka kustannukset putoavat.

Powered by Softers